liku liku sukar dipermudahkan

Saturday, 20 September 2014

kundasang memanggil dan melambai lambai kamiii


trip kali ini berlangsung dengan gembira sekali walau dengan sedikit masalah yang dihadapi .. masalah pergaduhan bersama guard haha .. tapi kami menang. ... kuatkaaannn kamii ????
perjalanan ini mengambil masa selama satu jam lebih menggunakan kereta proton saga buatan malaysia . dengan kelajuan 100km perjam kami pecuttt .. minyak yang diperlukan hanyalah rm20 bersamaan 2barr tangki minyak .. 
noahhhh ... ini merupakan kawan saya .. namanya ilmi saupi . kelahiran kelantan . kami akan cuba menawan puncak gunung kinabalu .. tapiiiiiii ..... mampu ke ?????? persoallan yang timbulllll  .. emmmm .. tapi kami telah cuba sedaya upaya kami .. alhamdulillah hampir sampaii . kami hanya dapat menawan kaki gunung kinabalu sahaja ... hahahhaa .
ehhhh ...tiba tiba ramai pulak kawan2 saya ini .. nampak tak gunung kinabalu di situ ... haaa. tula maknanya kami tidak menipu . inilah kaki gunung kinabalu ... sejukkkkkkkk sangat kat sini .. tapi kami kuat .. lemak di badan mampu menahan suhu di situ . 
okelah setakat ini sahaja tentang trip kami .. penulisan jika dibaca mungkin tidak menyeronokkan .. kerana keseronokan tidak dapat di ungkapkan dengan penulisan .. siapa yang pergi akan dapat merasainya .... hahahahaharrrr

No comments:

Post a Comment